Ring oss gärna: 08-505 808 50

Om Psykiatrika

Psykiatrika arbetar nischat med bemanning inriktad mot psykiatri. Vi erbjuder i huvudsak specialistläkare och förmedlar alla typer av uppdrag – både korta och långa, öppenvård såväl som slutenvård. Vi ingår i NGS Group och är ledande i Sverige inom psykiatriläkarbemanning och finns representerade i alla svenska landsting. Tillsammans skapar vi nytta med kunder och konsulter.

Vi finns där när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning. Våra medarbetare är kunniga och självgående, de är vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. NGS arbetssätt och vår kompetenta personal resulterar i en kundnöjdhet på över 90 procent.

En del av NGS Group

NGS Group är en bemannings- och rekryteringskoncern inriktad mot vård, skola, socialtjänst, ekonomi och ledarförsörjning. NGS omsätter idag omkring 700 miljoner kronor fördelat på 13 olika affärsområden med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. 80 procent av vår verksamhet sker inom ramavtal varav huvuddelen mot offentlig sektor. Med kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö, Oslo och Helsingfors har vi en lokal närvaro mot våra kunder och personal.

Vi är ett ISO-certifierat företag och medlemmar i Tjänsteföretagen, en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega.

Till NGS Group

  1. Linda Hertzman, Lotta Nordström och Maria Radford arbetar på Psykiatrika.