Ring oss gärna: 08-505 808 50

Ett bemanningsföretag inom psykiatri

Psykiatrika arbetar nischat med bemanning inriktad mot psykiatri. Vi erbjuder i huvudsak specialistläkare och förmedlar alla typer av uppdrag – både korta och långa, öppenvård såväl som slutenvård. Vi är ledande i Sverige inom psykiatri-läkarbemanning och finns representerade i alla svenska landsting.

Psykiatrika är ett affärsområde inom NGS Group Läkarbemanning där även kända varumärken som Doc Partner, Plus Care och Resursläkarna ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som medarbetare konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. För dig som kund innebär ett samarbete med oss att du har tillgång till kompetent och erfaren personal.

Professionell rekryteringshjälp

Att rekrytera nya medarbetare är en av de största utmaningarna för alla organisationer. Ta hjälp av oss när du behöver anställa fler resurser till din organisation men har svårt att få tiden att räcka till. Vi kan ta hand om sökning av kandidater, urval, matchning mot kravprofil, tester och intervjuer. I våra priser ingår alltid annonsering på nätet i våra standardkanaler. Vi fungerar också som ett bollplank för dig under hela rekryteringsprocessen.

Kontakta oss på info@psykiatrika.se eller 08-505 808 50.