Ring oss gärna: 08-505 808 50

Dina erfarenheter och kunskap är vår utgångspunkt

Med utgångspunkt i din erfarenhet, dina kunskaper och dina önskemål förmedlar vi rätt uppdrag till dig. Genom våra goda kundkontakter får vi hela tiden in varierande uppdrag inom den psykiatriska vården för våra medarbetares räkning.

Som medarbetare hos Psykiatrika har du en unik möjlighet att prova på olika tjänster, arbetssätt och orter. Heltid, deltid eller extrajobb, du bestämmer själv när du vill arbeta och hur mycket. Du får en personlig kontakt hos oss som blir ditt stöd i arbetet ute på kliniken.

Vi erbjuder offentlig och privat sektor flexibla lösningar inom personaluthyrning och rekrytering inom psykiatrisk vård. Vi har ett väl etablerat kontaktnät i och med att vi finns representerade i majoriteten av de svenska landstingen. Därigenom är vi också uppdaterade på vilka uppdrag som är aktuella just nu.

Är du intresserad av att bli en av oss? Kontakta oss på 08-505 808 50 eller via e-post så berättar vi om vad vi kan erbjuda dig. Se även de uppdrag som är aktuella inom Sveriges landsting framöver.

Skicka e-post Lediga jobb

Se alla nyheter »